Türk Kahveli Lezzet Tiramisu Tarifi Buradan Bak Bi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Nisan 2014 Çarşamba

Türk Kahveli Lezzet Tiramisu Tarifi Buradan Bak Bi

Bu gün ne pişirsem diye mi düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Damağınızın zevkinize uygun en lezzetli kolayca yapabileceğiniz videolu yemek tarifleri farklı ile yemekler hazırlamasını çabuk bir şekilde öğrenmeye hazrımısınız.

Videolu tiramusu tarifleri farklı ve lezzetli hiç görmediğiniz yemek tarifleri ile bu gecenin menusu oldukça şık bir masa olarak görüneceğine emin olabilirsiniz.

Bugüne özel pasta tarifleri ile  yöresel yemeklerin zengin tadına fazlası ile beğeneceksiniz en güzel yemek pişirme tarifini sizlere sitemiz sayesinde paylaşıyoruz.

Önceki gün Gülşen HATUN tarafından paylaştığımız beğenilen lezzet tiramisu nasıl yapılır tarifi için arkadaşımıza tekrar teşekkürlerimizi iletiyor beğeniler ile beraber her gün çok sayıda farklı tarifleri sunumlarına devam ediyoruz.

türk kahveli tiramisu
Türk kahveli tiramisu nasıl yapılır, öncelikle muhallebiyi pişirin. Bütün malzemeleri karıştırın ve kaynamasının ardından hafif ılıtıp labne peynirini ilave edin ve tekrar karıştırın. Sonrasında 5-10 dakika kadar mikser ile çırpın. Pandispanyanın yarısını  borcam içinie koyun, Türk kahvesi şeker ve sütü karıştırıp bu karışımla keki ıslatın. Hazırladığınız muhallebinin yarısını pandispanyanın üzerine dökün, üzerine de kakao serpin ve iyice soğuması için buzdolabına kaldırın. Türk kahveli Tiramisu hazır afiyet olsun.

Türk kahveli tiramisu malzemeleri :

    Muhallebisine: 1 su bardağı toz şeker, 1 kutu labne peyniri, 1 kilo süt, 2,5 fincan Tür kahvesi, 1 paket vanilya. Pandispanya için: 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 su bardağı süt ve 1,5 yemek kaşığı Türk kahvesi ile üzeri için kakao

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages