İncirli Farkli Mozaik Pasta Yapmaya Ne Dersiniz - İşte Tarif - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Nisan 2014 Çarşamba

İncirli Farkli Mozaik Pasta Yapmaya Ne Dersiniz - İşte Tarif

Videolu pasta tarifleri birbirinden güzel asla tatmadığınız yemek tarifleri ile akşam yemek menüsü oldukça dolgun bir masa olarak görüneceğine emin olabilirsiniz.

mozaik pasta tarifi
incirli mozaik pasta
Bugüne özel incirli mozaik pasta ile zengin tadına fazlası ile beğeneceksiniz en iyi yemek tarifini sizlere yemek sitemizde sunuyoruz.

Dün Banu Hanım'ın yolladığı müthiş lezzet çilek soslu tiramisu tarifi için arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyor özel sunumlar ile beraber her gün çok sayıda farklı tarifleri sunumlarına devam ediyoruz.

Görüntüsüyle tam not alacağınız, damaklarınızı şenlendirecek şık bir mozaik pasta için sizlere incir kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Eve blunabilecek malzemelerle pratikçe hazırlanan ve sıcak yaz günlerinde çok iyi gidecek incirli mozaik pasta için burun tarifimize...


Malzemeler Bir buçuk su bardağı süt 2 paket krem şanti 1 su bardağı ufalanmış ceviz içi 1 su bardağı sütlü damla çikolata 30 adet yulaflı bisküvi 10 adet taze incir Yapılışı Krem şanti ve sütü katılaşana dek mikser yardımıyla çırpın. Geniş bir kaba alıp üzerine küçük parçalara bölünmüş bisküvi, ceviz ve damla çikolata ekleyip harmanlayın. Kabukları soyulup, halka doğranmış incirleri dilediğiniz bir kalıbın tabanına ve yanlarına yerleştirin. Ortasına harcı koyup, derin dondurucuda 3 saat dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages