Yeşil Kabak Tart - Yeşil Kabak Kiş Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Şubat 2014 Çarşamba

Yeşil Kabak Tart - Yeşil Kabak Kiş Tarifi

Yeşil Kabak Tart - Yeşil Kabak Kiş Tarifi




Yeşil Kabaklı Kiş efem. Kabak yemek isteyen ama kabaktan ne yapacağını bulamayanlara tavsiye edilir. Çocukları kabak yiyemeyenlerde deneyebilir. Tabii hafif mi hafif kabak kiş halinde sunulunca bir sürü kalori aldı. Amannnn olsunnn o kadar kusur kadı kızında da olur :))


Malzemeler:

Kişi (Tartı) için :


  • yarım paket margarin

  • 2 yemek kaşığı tereyağ

  • 1 yumurta

  • 1 Çay Kaşığı Tuz

  • 3 yemek kaşığı su (hamur kıvama gelinceye kadar aslında)
Üstü için:


  • 5 adet kabak

  • 1 kutu krema

  • 1 tabak dolusu kaşar peyniri rendesi

  • 1/4 demet dereotu





Yapılışı:





  1. Hamur için tüm malzemeyi yoğurun. Yumuşak olamayan orta sertlikte bir hamur elde edin. Hamuru elinizle borcama yerleştirin. Parça parça bile yerleştirseniz olur. Kabarmaması için çatalla delikler açın. 180 derece fırında üstü hafif pembeleşinceye kadar pişirin.


  2. Kabakları soyup yuvarlak yuvarlak doğrayın. Hamurun üstüne dizin. Hafif tuzlayın. Krema ile kaşarı karıştırıp kabakların üstüne dökün. Fırında yine üzeri kızarana kadar pişirin. Krema kullanmak istemezseniz beşamel soslada yapabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages