Ev Turşu Çok Tuzluysa Ne Yapilmalidir - Sofra Yemek - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Şubat 2014 Pazar

Ev Turşu Çok Tuzluysa Ne Yapilmalidir - Sofra Yemek

Sizlere yepyeni EV TURŞUSU tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik turşu ev tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.




Hazırladığınız turşu, tuzu fazla olduğu için yenemiyorsa, kabukları soyulmuş birkaç tane soğanı sirkeye koyun, bu karışımı da turşuya ilave edin ve üç dört hafta bekletin. Tadının düzeldiğini göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages