Minik Pufuduk Elmalı Tart Tariflerimiz - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ocak 2014 Çarşamba

Minik Pufuduk Elmalı Tart Tariflerimiz







Minik Elmalı Tartlar ile muhteşem lezzetlerle tanışmaya hazırmısınız.



 








malzemeler
ic harci icin


  • 4 tane elma

  • 4 yemek kasik toz seker

  • 1,5 su bardak cekilmis ceviz

  • 1 tatli kasik tarcin

  • yarim limon suyu
üzerine


  • pudra sekeri
hamurunun malzemesi


  • 150 gram tereyag

  • yarim su bardak ay cicek yag

  • 1 tane yumurta

  • yarim su bardak yogurt

  • 150 gram pudra sekeri

  • yarim paket kabartma tozu

  • 1 tane vanilya sekeri

  • 1 su bardak nisasta

  • aldigi kadar un
hazirlanisi


  • Elmalarin kabuklarini soyup temizleyip rendeleyin.

  • Limonsuyunu üzerine döküp derin bir teflon tavada suyunu cekinceye kadar  orta hateste  kavurun.

  • Tarcin ,toz seker ve cevizi icersine katip iyice karistirip sogumaya birakin.

  • Erimis tereyag ,yumurta ve siviyagi derin yugurma kabina alin pudra sekerini ve vanilya sekerini ilk önce iyice bir mikserle cirpin.

  • Nisastayi ve kabarma tozunu ilave edin .

  • Unu yavas,yavas katip elinizle yugurun yumusak bir hamur olmali.

  • Ben kücük silikon kaliplar kullandim.

  • Cemberli pasta kalibindada yapabilirsiniz.

  • Hamuru merdaneyle acipbir bardakla kesin .

  • Kaliplara yerlestirin bu hamuru .

  • Üzerine koymak icin yildik formla hamurdan kactane kalip kullandiysaniz okadar yildiz cikartin hamurdan

  • Kaliplarin icersine sogumus elmali karisimdan 1 tatli kasik koyup üzerlerine yildiz sekli hamurdan koyup 175 derecede pisirin.

  • Üzerindeki hamur hafif pembelesince cikartip sogumaya birakin.

  • Pudra sekeri üzerlerine eleyip servis yapin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages