Yumurta -Alerjik Huni Pastalar - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Kasım 2013 Cumartesi

Yumurta -Alerjik Huni Pastalar


Yumurta -Alerjik Huni Pastalar
Yaz köşeyi dönünce ve yaz gayri resmi başlangıç ​​olmak Anma Günü ile , biraz eğlenmek ve bu hafta sonu için bazı oh-so şahane huni kek yapmak neden düşündüm . Oooooh .... YUM

 Honey Funnel Cake
Huni Kek drizzled Bal ile

önce bir huni çikolatalı soslu kek hiç olmasa , bu temelde pudra şekeri , meyve veya bal ile tepesinde bir kızarmış pasta var . Bu yağda bir huni ve derin kızartma bu kadar meyilli dökülerek yapılmış . Pennsylvania Dutch bu tatlı tedavi popüler ve şimdi yaygın tüm Amerika Birleşik Devletleri üzerinde devlet fuar ve karnavallar de bulunan

oğlum de huni kek yararlanamazlar beri . San Diego County Fair , ben de evde onları yumurta - ücretsiz yapmak için nasıl anlamaya düşündüm . Bu yüzden , temel olarak benim yumurta ücretsiz krep hamuru ( Yakında bu tarifi gönderme olacak ) ne aldı birkaç malzemeyi ve işte tweaked ! Biz yumurta ücretsiz huni kek var :-)

Funnel Cake with Fresh Fruit
Krem Şanti ve Taze Çilek ile tepesinde Huni Kek

Ben huni kek yapılan ilk kez , aslında bir stoper ile bir huni kullanılır , ama çok dağınık var . Bu yüzden bir yuvarlak uçlu bir boru çanta geçti ve çok daha kolay bir dairesel desenmeyilli dökme yaptı. Ben kullandım olabilir eminim Ziploc çanta aynı sonuçları ile . Ben çevrimiçi kontrol ve bir bulundu huni sürahi . Bu kullanışlı olurdu .

İlk olarak, onlara pudra şekeri ile tozunu çalıştı. YUM ! Sonra onları bal ile drizzled çalıştı. WOW ! Sonra krem şanti ve taze çilek ile çalıştı. OMG !


Hmmmm ..... Belki bu hafta sonu, onları dondurma ( üstüne bir kiraz ile ) ile tepesinde çalışacağım
.
< / A>
Yumurta -Alerjik Huni Pastalar < / b >
6 ila 8 huni kek hakkında yapar < / i >
Anti Not : buğday ve süt maddeler içerir < / i >

3 bardak flour

2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı . tuz
3 su bardağı süt
4 Tbs . portakal suyu
petrol
pudra şekeri

375 F derece bir tava veya fritöz ısı yağ . ( İpucu : Yağ yeterince sıcak olup olmadığını test etmek için başka bir yoluyağ içine meyilli küçük bir miktar bırakarak gereğidir meyilli hızla yüzeye köpüren ve artış başlarsa , o zaman yağ yeterince sıcak ise meyilli kabarcıklar yavaş yavaş ve . . hemen çıkmıyorsa ,yağ ) yeterince sıcak değil

birlikte un , kabartma tozu ve tuzu eleyin . Süt ve portakal suyu karıştırın . Bir huni kullanarak, çapraz sonra daireler örtüşen meyilli dökün . Kenarlarında altın kahverengi kadar kızartın. Hafifçe hafifçe ters çevirin ve bir dakika boyunca diğer tarafta pişirmek için maşa kullanın . Pudra şekeri ile kağıt havlu ve toz ile boşaltın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages