Birkaç hafta önce bu tarifi gördüm ve denemek için ölüyor edilmiştir . Bu gece , sonunda bunları yaptı . WOW ! Söyleyebileceğim tek şey wow ! Onlar kesinlikle lezzetli . Eğer yulaf ezmesi kuru üzüm kurabiye seviyorsanız , bu SEVECEKSİNİZ . Benim koca ilk kelimeleri bir denedikten sonra , "Bu tanımlama gerçekten iyi ! " Sadece onlar ne kadar lezzetli olduğunu düşünmeye bir tane istiyorum. İnan bana , bunlardan biri olacak tarifleri başarısız asla
!
, söz Temmuz etkenlere , sen (şimdi beyaz çikolata için kuru üzüm değiştirebilirsiniz değil Eğer kırmızı, beyaz ve mavi kurabiye ... bu yüzden festival )
.
Malzemeler
1 su bardağı tereyağı , oda sıcaklığında
1 su bardağı şeker
1 su bardağı esmer şeker , paketlenmiş
2 büyük yumurta
2 çay kaşığı vanilya özü
2 su bardağı çok amaçlı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
2 1/ 2 su bardağı yulaf ezmesi ( çekilmiş veya hızlı yemek değil, anlık )
doğranmış 1 su bardağı cevizler , ( istenirse )
2/3 su bardağı kuru üzüm
2/3 su bardağı kızılcık kurutulmuş
2/3 su bardağı kuru yaban mersini

Yol
1 . Fırını 350 derece fırında
. 2 . Birlikte Geniş bir kapta , krematereyağı ve şekerkarışımı hafif ve kabarık kadar . Yumurta, her seferinde bir ekleyin. Vanilya Ekle
. 3 . Ayrı bir kapta , fırçalamak birlikteun , kabartma tozu , kabartma tozu ve tuz . Yavaşça tereyağı karışımı içine un karışımı ekleyin
. 4 . Yulaf ezmesi , kurutulmuş meyve ve cevizler karıştırın
. 5 . Bir çerez levha ve yer dışında 1 1/2 inç hamur topları 1 1/2 inç püskürtün. 10-13 dakika ( I 11 yaptım) pişirin . Bir tel raf için çerezleri aktarmadan önce en az 1-2 dakika bir fırın tepsisine serin . < / Div >

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top