bazı artık pastırma ve mısır vardı ve bazı mısır çorbası yapmaya karar verdi . Bu İÇİN DIE oldu! Ben yemek tutamadı . Bu sonbaharda bu tarifi denemeye var . Sadece benim saçmalamak yapar düşünüyorum. Ben tam anlamıyla 3 düz gün öğle ve akşam yemeği için yedi. Bu çok iyi oldu. Yeterince alamadım
!
< / Div >
Malzemeler
1 bütün soğan , doğranmış
1/2 Lirası pastırma , parçalar halinde kesilmiş
ince doğranmış 3 bütün biber , ( kırmızı, sarı veya turuncu )
5 kulaklar mısır , çekirdek ( veya mısır 2 kutu ) kapalı dilimlenmiş
1/4 fincan un
3 su bardağı tavuk suyu
2 su bardağı yarı buçuk
1 1/ 2 su bardağı rendelenmiş monterey jack peynir
1 1/ 2 su bardağı biber jack peynir
1/3 yeşil soğan , dilimlenmiş
lezzet için tuz ve biber

Yol
1 . Büyük bir tencerede , onun neredeyse gevrek kadar pastırma pişirin. Soğan ekleyin. (Pastırma çıtır oldukça yakındır kadar ) birkaç dakika daha pişirin. Biber ekleyin ve pastırma ( birkaç dakika ) çıtır olana kadar pişirin. Mısır Ekle
. 2 . Üst üzerinde eşitun serpin . Birleştirmek için karıştırın. Un tat almak için bir iki dakika pişirin . Suyu dökün ve 3-4 dakika pişirin
. 3 . Yarı buçuk ilave edin , düşük ısı azaltın . Kapak ve 15 dakika kadar pişirin
. 4 . Peynir ve yeşil soğan ilave edin . peynir erimiş ve çorba sıcak olduğunda ,baharat kontrol edin. Gerektiği gibi tuz ve biber ekleyin
. < / Div >

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top