Malzemeler
2 su bardağı un
1/2 bardak dutch işlenmiş kakao tozu ( şekersiz kakao tozu 1/ 2 çay kaşığı kabartma tozu yerine )
2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı tuz
2 2/ 3 su bardağı semisweet çikolata
4 büyük yumurta
2 çay kaşığı vanilya özü
10 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı , dolu /> 1 1/ 2 su bardağı kahverengi şeker
1/2 su bardağı toz şeker
1 1/ 2 su bardağı semisweet çikolata
1 1/ 2 su bardağı beyaz

Tarifi
1 . Ayrı bir kapta Un , kakao tozu , kabartma tozu ve tuzu karıştırın. Fırçalamak birlikte ; kenara
2. . . 30 saniyelik aralıklarla için mikrodalga bir ısıya dayanıklı kapta 2 2/ 3 su bardağı semisweet çikolata .
3. eritin. Kürek eki ile dolu bir elektrikli mikserkapta, yumuşak ve kremsi kadar orta hızdatereyağı yendi . De (karışım granül bakacağız ) kombine kadar şeker karıştırın . /> 4.
5'e kadar çırpın. Olarak süreklikarıştırma kaseçikolata ekleyin. Kombine kadar dayak devam edin. Spatula .
6 ile karıştırma kabının alt ve yanlarında kazıyın . Un, kakao tozu , kabartma tozu ve tuzu ekleyin. Sadece dahil ( karışımı üzerinde değil ) .
7 kadar düşük hızda karıştırın. Çikolata ilave edin . Plastik wrap ilekase kapağı ve ( yaklaşık 30 dakika )tutarlılık scoopable kadar oda sıcaklığında bekletin ve geçiştirmek - gibi .
8 . Bu arada , ön ısıtma 350 derece fırında . Parşömen kağıdı ile hat 2 pişirme yaprak .
9 . Dışında 1 1/2 inç 1 3/4-inch kurabiye hamuru kepçe , aralıkhamur topları ile hazırlanmış kabartma yaprak üzerine hamur kepçe . Çerez kenarları sadece ayarlamak için başladı amamerkezleri yarım pişirme yoluyla yaprak döner ( yaklaşık 10 dakika ) hala çok yumuşayana kadar pişirin. 10 dakikasayfalardakiçerezleri serin , soğutma rafları transfer ve tamamen soğumasını bekleyin . Kalan hamur daha toplu pişirme önce serin kabartma yaprak .

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top