Balıklı Krep - Yemek Tarifi
Mutfak: Fransiz Süre: 90dk
MALZEMELER
2 Çorba Kasigi Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Çorba Kasigi Süt
150 gr Füme Somon
4 Çorba Kasigi Süt Kremasi
1 Salatalik
2 Tatli Kasigi Limon Suyu 4 Çorba Kasigi Sivi Yag 1 Demet Dereotu 50 gr Havyar
YAPILIŞ TARİFİ
Un, süt ve yumurtayi karistirin. Olusturdugunuz hamuru 30 dakika kadar
dinlendirin Yapismaz bir tavada yag isitin ve iki tane krep pisirin. Kreplerin
sogumasini bekleyin.
Füme somonlari esit olarak kreplerin üzerine yayin. Kenarlarinda bosluk
kalmasina dikkat edin. Süt kremasini tuz ve karabiberle tatlandinn.
Kremayi somonlarin üzerine sürün. Krepleri rulo yapip alüminyum folyo ile
kaplayin. 45 dakika buzlukta bekletin.
Salataligi yikayip kabugunu soymadan dilimleyin. Siviyag, limon suyu, tuz
ve karabiberden bir marinat olusturun.
Dereotunu yikayip ayiklayin. Sap kisimlanni kesip kalan kisimlanni ince
ince kiyin. Krep rulolanni dokuz ince dilim halinde dograyin. Tabaklara
üçer dilim yerlestirin. Marinati üzerinde gezdirin. Dereotu, salatalik,
havyarla süsleyin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
Post Top Ad
Responsive Ads Here
24 Kasım 2013 Pazar
Balikli Krep - Yemek Tarifi
Tags
# balık krep
# balık pişirme
# balıklı krep
# krep tarifi
# Krepler
Share This
About HikmetSütlüce
Krepler
Etiketler:
balık krep,
balık pişirme,
balıklı krep,
krep tarifi,
Krepler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Templatesyard is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design. The main mission of templatesyard is to provide the best quality blogger templates which are professionally designed and perfectlly seo optimized to deliver best result for your blog.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder