Milano Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Milano Corbasi Tarifi

Milano çorbası
MALZEMELER : 

  • 50 gr. koyun parça eti, 
  • 150 gr. koyun kaburga kemiği, 
  • 1 so­ğan, 
  • 2 havuç, 
  • 1 pırasa, 
  • 1 ufak kereviz, 
  • 2 domates, 
  • 4 patates, 
  • 100 gr. taze fasulye, 
  • 1 küçük lahana, 
  • 1 diş sarımsak, 
  • mayda­noz, 
  • 1 çay bardağı zeytinyağı, 
  • 1 adet ada çayı yaprağı, 
  • bir­kaç yaprak fesleğin, 
  • 1 kahve fincanı şehriye, tuz ve biber.
MİLANO ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Koyun etini küçük küçük doğrayın. Tencereye zeytinya­ğını koyun, maydanoz, adaçayı, ince doğranmış soğanı, sarımsağı, eti bu yağ ile kavurun. İri parçalar halindeki ke­reviz ve havucu da katın. Pırasayı, domatesleri ve kaburga kemiklerini de koyduktan sonra, patateslerin ikisini kuş­başı doğrayarak, ikisini de bütün halinde tencereye ilave edin. Bir gece önceden suda beklettiğiniz taze fasulyeleri ve fesleğeni karıştırarak tencereye'katın 8 bardak su doldu­run ve hepsini bir saat kaynatın, lahanayı ilave edin 25.dakikada tekrar kaynatın, tencereyi ocaktan indirmenize 8-10 dakika kala şehriyeleri de çorbaya ilave edin, şehriyeler piş­tikten sonra çorbayı ocaktan indirin, kemikleri çıkarıp bü­tün malzemeyi süzgeçten geçirin ve bol peynir rendesi ile birlikte servis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages