Groundmeat ( Etli Biber Dolması ) ile Biber Dolması - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Groundmeat ( Etli Biber Dolması ) ile Biber Dolması

Groundmeat ( Etli Biber Dolması ) ile Biber Dolması
Bunun nedeni mor biber dolması neredeyse Türk reçetedir. Mor biber Türkiye'de nadirdir ve burada Türk yeşil biber bulmak imkansız. Böylece, mor Indiana biber a la Türk tarzı dolması var. Bir kez pişmiş, mor biber sadece mor fasulye gibi yeşil döndü. Her mağazada bulabileceğiniz düzenli büyük biber şeyler çalışmayın, onlar, (kendi cilt çok kalın) pişirmek için gerçekten zor (neredeyse bir biber doldurma yarısı geçirebilirsiniz) çok büyük, ve olan ne yazık ki flavorsome değil. Çiftçi pazarları deneyin. Resimdeki mor biber çiftçi piyasadan ve kırmızı bir Luke bahçesinden olduğunu.

10 biber
1/2 Lirası kıyma (sığır)
1 su bardağı pirinç
3 soğan, ince
1/2 demet maydanoz doğranmış
1/2 demet kıyılmış dereotu,
1 1/2 tatlı kaşığı kuru ya da taze nane
1 çay kaşığı kekik doğranmış
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1/4 su bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1/2 çorba kaşığı domates yaprakları yapıştırmak
1 domates

-ile, biber üstleri çıkarın. Yıkayın ve tohumları çıkarın. Bir kapta iyice
-Mix kıyma, soğan, pirinç, otlar, karabiber, tuz, pul biber ve zeytinyağı yemek böylece bir bıçak ya da çatal ile biber altındaki küçük delikler olun. Bu karışımı ile biber şeyler. En az 1/4 inç boşluk bırakın, biz orada bir dilim domates koyacağız. Yukarı bakacak şekilde geniş bir tencerede domates
-Place biber bir dilim ile üstleri örtün.
-Mix domates su ile yapıştırın ve pota dökün. Su ile pota yarım doldurun. Üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyun.
-pişirin. Kaynamaya bırakılır, ancak vigourously, sevimli biber üzerinde sert ve aynı zamanda onları unstuff olabilir. Emin tadı pirinç yapmak için. Pirinç yumuşak ise, bu biber pişmiş demektir
yoğurt ile servis olmalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages