Düdüklü Tencere Steak ( Düdüklüde biftek ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Düdüklü Tencere Steak ( Düdüklüde biftek )

Düdüklü Tencere Steak ( Düdüklüde biftek ) bir aile favori. Büyürken Ben hevesli bir kırmızı et yiyen değildi ama düdüklü tencere biftek karşı asla. Her zaman yeşil biber ve kekik lezzet lezzetli ihale edilir. Genellikle annem aşağıda listelemek maddeler göre yemek hazırlar. Ancak, bir kez bir o dilimlenmiş olanlar ve yerine içinde rendelenmiş domates kullanırken . Salça 1 yemek kaşığı ekler

dört
4 biftek, kesme ~ 1/4 inç kalınlığında
3 patates, soyulmuş ve kalın
3 dilimlenmiş - 4 domates, kalın dilimlenmiş
4-6 yeşil biberi, muz biber (I anaheims kullanılan), numaralı seribaşı
1 çay kaşığı kekik yaprağı
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz


























-Place biftek; onlar üst üste eğer Tamam. biftek
Yerinde patates dilimleri.
-Kapa.
-koyun.
-Serpme tuz, kekik yaprak ve karabiber
-dökün
-dökün ancak biftek ve sebze karşılamak için su
-Kapak ve 20 için düşük ısı orta et veya yüksek ayar baskı aşçı... - 25 dakika. Size varsa o kadar iyi-kesim 30 dakika pişirin, biftek. -servis yapın.


Izin vermeyin basitlik düdüklü tencere biftek sizi yanıltmak, kekik önemli bir madde olduğunu
Bu tarif benim katkıdır için Hafta Sonu Herb Blog tarafından kurulan Kalyn .. WHB bir Ahn tarafından barındırılan Gıda Lover Yolculuğu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages