Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Haziran 2013 Cumartesi

Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır

Ayran Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır
 Ayran Çorbası benimde severek yediğim ayrıca içeresine bir kaç farklı malzeme koyuncada lezzetine dahada lezzet katacak bir yemek olan Ayran Çorbasıherkesin mutlaka yapması gereken içerisinde sagık açısından da birçok besini barındıran ayrıca yogurt çorbalarımızla çocuklarımızın çorba istegini kolaylıkla pratik bir şekilde ve kısa bir sürede karşılayabiliriz.

Ayran Çorbası Malzemeleri :
  • Bir Su bardağı Nohut
  • Bir su Bardağı Aşurelik bugday
  • Yaklaşık Bir kilo yogurt
  • 6 Su Bardağı Su
  • 3 Adet Yeşil Biber
  • 2 Adet Domates
  • Bir Adet Kuru Sogan
 Ayran ÇorbasıYapılışı:
 Öncelikle bugday ve nohutumuzu kaynatıyoruz. Daha  Sonra Yogurdumuzu Tenceremizi koyuyoruz ve üzerine suyumuzu ilave edip isterseniz su az gelirse üzerine biraz daha su ilavesi yapabilirsiniz Güzelçe karıştırarak kaynatıyoruz saha sonra hafifi kaynamaya başlayınca üzerine dogradıgımız domates biber sogan ve diger malzemelerimizi ilave ediyoruz ve kaynatmaya devam ediyoruz. Daha sonra üzerine sıvı yag ile pul biber nane kızartıp servis ediyoruz.
Not: Yogurdumuzu kaynatırken devamlı karıştırmazsak yogurt bozulabilir. Çökelek olabilir oyuzden kaynatırken devamlı karıştırmalıyız.

Afiyet Olsun

Ayran Çorbası nasıl yapılır, Ayran Çorbası neler koymalıyız, Ayran Çorbası domates girer mi, Ayran Çorbası online pratik yemek tarifleri, Ayran Çorbası kolay çorba tarifleri, Ayran Çorbası pratik yemekler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages